Hankook випускає нову шину для зимового сезону

Hankook випускає нову шину для зимового сезону

Зменшений гальмівний шлях на засніжених дорогах та покращена керованість на обледенілих та мокрих дорогах: Нові шини Winter i*cept RS3 є удосконаленою версією моделі Hankook Winter i*cept RS2 W452, відзначеної безліччю нагород. Завдяки використанню новітніх технологій усі функції нової моделі перевершують її успішну попередницю, забезпечуючи ще більший рівень безпеки у повсякденному житті. Таким чином, Hankook Winter i*cept RS3 – це відмінний вибір для всіх найпоширеніших компактних моделей автомобілів та кросоверів.


Шини Hankook Winter i*cept RS3 доступні на європейському ринку в 71 типорозмірі, від 14 до 17 посадкового діаметра, чотири з яких доступні із застосуванням технології HRS (Hankook Runflat System – «шини нульового тиску»).


Засніжені дороги є проблемами для керування автомобілем. Завдяки оновленому малюнку розробники змогли збільшити плечову зону шини Winter i*cept RS3, тим самим забезпечивши посилення тяги та поперечного зчеплення під час руху на поворотах по снігу. Новий перевернутий V-подібний малюнок протектора та нові 3D-ламелі також забезпечують більш стабільне гальмування та більш короткий гальмівний шлях на засніжених дорогах. Таким чином, порівняно з моделлю попереднього покоління зимова шина Winter i*cept RS3 забезпечує скорочення гальмівної колії на засніжених дорогах на 4%. Додатково мінімізація зміщення блоків завдяки застосуванню зубчастих 3D-ламелів також відіграла важливу роль у поліпшенні зчеплення та ефективності гальмування.


Для більшої безпеки під час руху обмерзлими дорогами розробники також забезпечили підвищення жорсткості протектора шини Winter i*cept RS3. Внутрішні тести показують, що блоки протектора мають більшу жорсткість по горизонталі на 1% і на 3% по вертикалі порівняно з шиною Winter i*cept RS2. Підвищена ефективність зчеплення навіть на льоду є перевагою водіїв.


Крім того, у моделі Winter i*cept RS3 використовуються різні технології для забезпечення ефективного дренажу, що забезпечує високий ступінь стійкості при керуванні навіть в умовах вологості, бруду або сльоти на дорогах. Крім широких V-подібних канавок протектора окремі блоки на поверхні також перетинаються невеликими канавками. Завдяки цьому вода швидко стікає, що помітно знижує ризик аквапланування. Новий накладний W-подібний малюнок протектора також сприяє цьому та забезпечує кращу керованість у дощову погоду.


За допомогою застосування нового покоління гумової суміші Aqua Pine Compound розробники змогли скоротити гальмівний шлях на мокрій дорозі. Традиційне використання силіки у складі гумової суміші сприяє збільшенню пробігу шин. Також нове поєднання матеріалів, засноване на натуральних смолах, забезпечує зниження зносу та підвищення ефективності гальмування. Таким чином, шина Winter i*cept RS3 забезпечує скорочення гальмівної колії на 7 % на мокрій дорозі та збільшення пробігу на 10 % порівняно з перевіреною попередньою моделлю. Нове поєднання матеріалів також дозволило покращити зчеплення шини з дорогою, тим самим зменшивши проковзування та збільшивши пробіг.


Нова версія шин Winter i*cept RS3 була розроблена як удосконалення попередньої моделі Winter i*cept RS2, яка отримала оцінку «настійно рекомендується» під час тестування зимових шин, проведеного журналом Auto Zeitung у 2020 році. У тому ж році шини Winter i*cept RS2 також отримали вищу оцінку від Auto Express (Великобританія) та ADAC за відмінні характеристики керованості, надійне зчеплення з дорогою та чудові характеристики, що демонструються як на сухій, так і на вологій дорозі.


«Нашим головним пріоритетом є виробництво шин, які забезпечують безпеку водія на дорозі. Ми постійно інвестуємо у дослідження та розробки, щоб завжди пропонувати новітні технології на ринку», — каже Сангхун Лі, президент компанії Hankook Tire Europe. Ось чому ми впевнені, що новий зимовий i*cept RS3 також виправдає високі вимоги наших клієнтів.


Hankook Tire використовує свій випробувальний центр Technotrac, розташований в Івало, Фінляндія, щоб пропонувати зимові шини найвищої якості. На майданчику компанії створено ідеальні умови для ретельного тестування результатів досліджень та дослідно-конструкторських розробок у різних зимових умовах – це ідеальна база для проектування та виробництва шин, які чудово зарекомендували себе на льоду та снігу.
додано 06.09.22

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити