Кастомні шини Pirelli P Zero Corsa для Pagani Utopia

Кастомні шини Pirelli P Zero Corsa для Pagani Utopia

Останній автомобіль від Horacio Pagani, Utopia, на заводі оснащуватиметься шинами P Zero Corsa від Pirelli.


Представлений на заході в Музеї науки і техніки Леонардо да Вінчі в Мілані, Італія, гіперкар OEM оснащений набором спеціальних шин, спеціально розроблених для автомобіля, щоб забезпечити комфорт і високий рівень продуктивності в різних умовах.




Виробник шин використав свій досвід у галузі автоспорту і згодом вибрав P Zero Corsa з компаундом та малюнком протектора, які можуть витримувати високу потужність та крутний момент Utopia. Потім Pirelli удосконалила шину для додаткового комфорту при керуванні гіперкаром.


На етапі досліджень та розробок Pirelli використовувала віртуальні технології для створення цифрової моделі шини. Потім вони точно відкалібровані і протестовані, щоб переконатися, що вони підходять для високопродуктивного транспортного засобу, перш ніж був виготовлений фізичний прототип шини. Удосконалений процес НДДКР призвів до економії часу та матеріалів.


Шини поставляються у розмірах 265/35ZR21 спереду та 325/30ZR22 ззаду. Для автомобілів, що експлуатуються в холодніших умовах, можна вибрати виготовлену на замовлення зимову шину P Zero.
додано 15.09.22

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити