Michelin розширює лінійку продуктів Tweel UTV

Michelin розширює лінійку продуктів Tweel UTV

Компанія Michelin випустила нову шину 26X11N14 Tweel UTV, призначену для більш важких транспортних засобів, призначених для ландшафтного дизайну, будівництва та оренди.


Тепер шина 26X11N14 Tweel UTV ширша на 2,8 дюйма та має вантажопідйомність 600 кг на шину, що на 85% більше, ніж у раніше випущеної моделі розміру 26X9N14, що забезпечує більш високу вантажопідйомність для UTV. Номінальна швидкість Tweel 100 км/год така сама, як і у поточної моделі 26X9N14. Остання модель виробника шин доступна з п'ятьма різними схемами болтів, що дозволяє встановлювати її на широкий спектр UTV.




Радіальна безповітряна шина Tweel UTV має ті ж експлуатаційні характеристики, що і звичайні пневматичні шини, і була розроблена для заміни всього колеса і шини в зборі. Це означає, що монтажне обладнання не потрібне, і немає простою автомобіля через проколи.


"Ця нова лінійка Tweel ще більше розширює нашу присутність на ринках будівництва, ландшафтного дизайну та оренди автопарку", - сказав Тоні Марконі, бізнес-директор Michelin Tweel Technologies. «Успіх лінійки продуктів Tweel був приголомшливим, і ми знаємо, що ця остання пропозиція і надалі допомагатиме нашим клієнтам ставати ще продуктивнішими і управляти своїми експлуатаційними витратами з ще більшою ефективністю.


"Цей новий розмір необхідний для багатьох сучасних UTV, що знаходяться в експлуатації сьогодні", - додав Марконі. "Це дає нам ширше охоплення ринку і може нести важкі вантажі для виконання тієї роботи, для якої вони призначені".
додано 17.01.23

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити