Bridgestone розробляє полімер PeakLife для збільшення терміну служби протектора шин Turanza EV Grand Touring

Bridgestone розробляє полімер PeakLife для збільшення терміну служби протектора шин Turanza EV Grand Touring

Шина Turanza EV Grand Touring, розроблена спеціально для установки на електромобілі, була випущена компанією Bridgestone.


Нова технологія Enlighten під назвою PeakLife також дебютує в електромобілі Turanza. Полімерна технологія наступного покоління була розроблена в американському технологічному центрі Bridgestone в Акроні, штат Огайо, де інженерам і вченим компанії вдалося довести її від стадії досліджень і розробок до застосування на ринку менш ніж за два роки.




Щоб протектор шин з технологією PeakLife прослужив більше, команда Bridgestone розробила набір унікальних зв'язків між полімером і армуючими частинками. PeakLife також був розроблений для забезпечення більш низького рівня протидії каченню.


Шина Turanza EV на 50% складається з відновлених і перероблених матеріалів, таких як перероблений технічний вуглерод з шини з істеченим терміном служби і синтетичний каучук з перероблених пластикових пакетів і бутилок. Возобновляемое соевое масло і діоксид кремнію з рисової шелухи також присутні.


Технологія Bridgestone Enlighten була розроблена для забезпечення більш тривалого терміну служби, всесезонних характеристик і комфорту, підвищення рулевого управління і низького рівня шуму завдяки новим конструктивним компонентам всередині шини.


«У зв'язку з прискореним переходом до парку електрифікованих транспортних засобів ми раді представити шину, яка призвана допомогти водіям отримати кращі загальні враження від своїх електромобілів, включаючи при вождении, всесезонні ходові якості і відмінний термін служби». сказав Ріккардо Чічі, президент і директор з продажу Bridgestone Americas. «Ми також раді представити Enlighten, який знаменує собою важливий поворот у нашому підході до технологій і дизайну шин, щоб забезпечити як виняткові динамічні характеристики, так і більш широке використання відновлюваних і перероблених матеріалів».


Шина для гранд-турінга Bridgestone Turanza EV доступна в п'яти типорозмірах, випуск 13 додаткових типорозмірів запланований на початок 2024 року.
додано 23.05.23

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити