Компанія Goodyear розкриває деталі UltraGrip Performance 3

Компанія Goodyear розкриває деталі UltraGrip Performance 3

Зимова шина Goodyear UltraGrip Performance 3, наступниця UltraGrip 9+ і UltraGrip Performance+, підходить для використання на легкових автомобілях з двигунами внутрішнього згоряння або електричними та гібридними приводами. Він буде доступний до вересня цього року в 94 розмірах, які підходять для діаметрів ободів від 14 дюймів до 21 дюймів.


Компанія Goodyear розробила шини UltraGrip Performance 3, використовуючи технологію захисту від снігу, щоб забезпечити збільшену щільність ламелей за рахунок кількох країв захоплення для забезпечення зчеплення. «Снігові кігті» — довші канавки на плечовій кромці шини — були розроблені виробником для підвищення продуктивності під час використання на м’якій або глибокій засніженій місцевості.




Окрім технології захисту від снігу, Goodyear також включив технологію Wet Braking+ із оптимізованою круглою площиною для покращення розсіювання води. Ця технологія виштовхує воду збоку шини, а не спереду, що зменшує ймовірність виникнення аквапланування. Виробник шин також додав тривимірні ламелі в плечовій зоні для підвищення жорсткості та продуктивності на сухих дорогах.


Щоб гарантувати, що UltraGrip Performance 3 готова до електромобілів, компанія Goodyear розробила малюнок протектора шини з шумозаглушенням для зменшення внутрішнього шуму. Технологію SoundComfort від Goodyear планується додати до лінійки в майбутньому для подальшого зниження рівня шуму. Протектор шини також виготовлено з використанням зносостійкої суміші для довговічності.


web-res-ugp3-tech-icons-wet-lowres-1-702x459.jpg

Завжди зможете купити зимові. літні. та всесезоні  шини на сайті Авітех. Власні склади у Києві, Дніпрі, та Запоріжжі.

додано 24.05.23

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити