Volkswagen вибирає шини Goodyear як оригінальне обладнання для ID. Buzz

Volkswagen вибирає шини Goodyear як оригінальне обладнання для ID. Buzz

 VW Фургон Buzz Cargo буде оснащений шинами з портфоліо Goodyear як оригінальне обладнання, що складається з літніх, зимових та всесезонних шин, включаючи Eagle F1 Asymmetric 5, UltraGrip Performance+ та Vector 4Seasons Gen-3.


Ідентифікатор. Buzz оснащений електричною трансмісією, яка, за оцінками, забезпечує запас ходу 402 км від акумуляторної батареї ємністю 77 кВтг, чому сприяють шини Goodyear, розроблені для зниження опору коченню при збереженні необхідного рівня продуктивності.




Вибраний за його характеристики керованості у суху та вологу погоду, Eagle F1 Asymmetric 5 буде встановлений на електричний фургон розміром 18 дюймів. Шина була розроблена для забезпечення ефективності – ключової вимоги до електромобілів – і водночас комфортною та безшумною для пасажирів автомобіля.


Вибрані у 18-дюймовому та 20-дюймовому виконанні шини Goodyear UltraGrip Performance+ призначені для забезпечення високого рівня зчеплення у сухих та засніжених умовах. Він має оптимізований малюнок протектора, що знижує зношування та ймовірність аквапланування.


Зимова шина Goodyear UltraGrip Performance+ забезпечує оптимальні характеристики на снігу та льоду, зберігаючи при цьому високий рівень зчеплення у сухих умовах. Шина, доступна на ободях 18 і 20 дюймів, включає функції, що забезпечують чудовий гальмівний шлях на снігу, оптимізований знос протектора і знижений ризик аквапланування. Крім того, UltraGrip Performance+ має сертифікат Three Peak Mountain Snowflake.


Через універсальність Volkswagen вибрав шини Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 як всесезонний варіант для електромобіля. Оригінальна комплектація буде оснащена колесами 235/60R18 на передній осі та 255/55R18 на задній.


«Для нас велика честь бути обраними Volkswagen для постачання шин для ID. Buzz», - пояснив Ханс Врейсен, керуючий директор зі споживчого обладнання Goodyear EMEA. «З трьома доступними шинами ми маємо всі умови. Як електромобіль ми приділили особливу увагу мінімізації опору коченню, і оскільки електрифікація є ключовою частиною стратегії Goodyear, у нас є широкий асортимент шин, які відповідають вимогам та характеристикам електромобілів».

додано 25.05.23

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити