Безповітряні Uptis від Michelin встановлені на фургони La Poste

Безповітряні Uptis від Michelin встановлені на фургони La Poste

До кінця 2024 року 40 мікроавтобусів La Poste, які працюють у секторах Лескен, Валансьєн і Дуе в регіоні О-де-Франс, будуть оснащені безповітряними шинами Michelin Uptis, прототипом шин, які не потребують стисненого повітря.


У рамках дворічного партнерства між Michelin і La Poste три автомобілі вже почали експлуатацію безповітряних шин. Замість використання повітря Uptis використовує спеціально розроблену конструкцію, яка здатна витримати вагу автомобіля та забезпечує міцність, комфорт і безпеку для користувачів і водіїв. Виробник шин розробив прототип Uptis для використання в легких комерційних автопарках.




Оскільки Uptis є безповітряним, проколи більше не є проблемою, що дозволяє La Poste скоротити технічне обслуговування та простої транспортних засобів у своєму парку. Крім того, усунувши проблему проколів і спущених шин, покращуються екологічні показники, оскільки потрібна менша кількість замін шин.


Компанія Michelin заявляє, що її шина Uptis є єдиною безповітряною шиною, яка зараз використовується в реальних умовах. На сьогодні шини пройшли майже 3 000 000 км у Європі, Азії та Північній Америці.


«Шина Michelin Uptis є головною інновацією в шинному секторі та є ключовим кроком у розробці повністю екологічної шини до 2050 року. Це результат приблизно 50 патентів щодо конструкції шини та високотехнологічних матеріалів. Це демонструє здатність Michelin впроваджувати інновації на користь безпечнішої мобільності, що дбає про навколишнє середовище», — сказав Бруно Де Фероді, директор OEM-діяльності Michelin Group.


«Ми особливо раді співпраці з Michelin, чиї ноу-хау та інновації служать нашій мобільності вже більше століття», — сказав Філіп Дорге, заступник керуючого директора La Poste Group, відповідальний за філію «Послуги-листи-посилки».


«Ми доставляємо листи та посилки по всій Франції шість днів на тиждень листоношами та жінками, які щодня подорожують на відстані, еквівалентній 50 окружності Землі. Нам потрібні надійні транспортні засоби, які забезпечують повну безпеку на дорозі, водночас обмежуючи наш вплив на навколишнє середовище». 
додано 24.07.23

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити