Continental починає виробництво UltraContact NXT, орієнтованого на екологічність

Continental починає виробництво UltraContact NXT, орієнтованого на екологічність

Виробництво UltraContact NXT, «найбільш екологічної шини на сьогоднішній день», розпочато на заводі компанії в Луусадо, Португалія.
Літня шина, виготовлена з  65% відновлюваних, перероблених матеріалів, сертифікованих за балансом маси ISCC Plus, була розроблена для забезпечення «максимальної безпеки та продуктивності».
Він складається з 32% відновлюваних матеріалів, включаючи смоли на основі залишкових матеріалів паперової та деревообробної промисловості та силікат із золи рисового лушпиння – побічний продукт сільськогосподарської промисловості – який можна переробити на кремнезем за допомогою менш енергоємного процесу. .
Логотип «містить перероблені матеріали» на боковині шини вказує на матеріали, які використовуються в асортименті шин. UltraContact NXT використовує до 5% перероблених матеріалів, які складаються з переробленого гумового матеріалу з шин, що вийшли з експлуатації, і переробленої сталі. Технологія ContiRe.Tex також використовується в екологічних шинах з поліефірними волокнами, які використовуються для зміцнення каркаса шини шляхом переробки ПЕТ-пляшок. Приблизно від 9 до 15 пляшок переробляються та використовуються в кожній шині, залежно від розміру шини.
2.jpg
UltraContact NXT використовує до 28% матеріалів, сертифікованих за балансом маси ISCC Plus, таких як екологічно чистий синтетичний каучук і сажа, виготовлені з біологічної, біоциркулярної та/або кругової сировини.
Усі типорозміри в асортименті мають маркування шин ЄС A щодо опору коченню, гальмування на мокрій дорозі та зовнішнього шуму. UltraContact NXT буде поступово представлений у Європі, перші розміри будуть доступні найближчим часом.
До 2030 року Continental прагне досягти більш ніж 40% вмісту відновлюваних і перероблених матеріалів у своїх шинах, а до 2050 року – 100% екологічних матеріалів у всіх своїх шинах. 
3.jpg
додано 08.08.23

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити