Jeep вибирає шини Goodyear для нового позашляховика Avenger

Jeep вибирає шини Goodyear для нового позашляховика Avenger

Для свого нового повністю електричного позашляховика Avenger компанія Jeep вибрала ряд літніх і всесезонних шин Goodyear, які будуть встановлюватися на автомобіль як оригінальне обладнання.


Виробник обладнання вибрав шини Vector 4Seasons Gen-3, EfficientGrip Performance 2 і EfficientGrip 2 SUV для комплектації автомобіля. 




Виробник оригінального обладнання вибрав шини за їхніми характеристиками зниження шуму та оптимізованим опором коченню, які добре підходять для встановлення на електромобілі. Інші характеристики включають продуктивність Vector 4Seasons Gen-3 у вологих умовах, його гальмування на сухій дорозі та покращені характеристики керування на сухій дорозі.


Вибрані літні шини Goodyear EfficientGrip Performance 2 і EfficientGrip 2 SUV, які мають гнучкий протектор, який допомагає зменшити розломи, спричинені нерівним дорожнім покриттям.


Vector 4Seasons Gen-3 поставлятиметься у розмірі 215/60R17 100V, EfficientGrip Performance 2 — у 215/55R18 99V XL, а EfficientGrip 2 SUV — у 215/60R17 96H.


«Наш асортимент літніх і всесезонних шин робить нас унікальними для того, щоб бути обраними для постачання революційного Jeep Avenger, першого в історії автомобіля Jeep, випущеного з повністю електричною версією», — сказав Ганс Врійсен, керуючий директор споживчого виробника. , Goodyear EMEA.


«Наші шини ідеально доповнюють розширені можливості Avenger, демонструючи наше прагнення надавати інноваційні рішення для електромобілів». 
додано 10.08.23

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити