Рестайлінговий Porsche Cayenne буде оснащений Yokohama Advan Sport V107

Рестайлінговий Porsche Cayenne буде оснащений Yokohama Advan Sport V107

Yokohama Advan Sport V107 буде поставлятися Porsche як оригінальне обладнання для рестайлінгової моделі Cayenne. Шини розміром 285/40R22 110Y будуть встановлені на передній осі, а шини 315/35R22 111Y — на задній .


Щоб переконатися, що шина підходить для SUV, Yokohama працювала з Porsche над розробкою Advan Sport V107 у своєму центрі тестування шин на Нюрбургрингу в Німеччині. Високоефективна шина була розроблена з малюнком протектора, щоб забезпечити більш тиху їзду, а також зоною канавок і гумовою сумішшю, оптимізованими для забезпечення необхідного рівня продуктивності Porsche у різноманітних погодних умовах.




Yokohama ще більше покращила характеристики шини на сухій поверхні та стійкість до зношування за допомогою власної технології профілю, яка рівномірно розподіляє контактний тиск на поверхню. Матеріал каркаса Advan Sport V107 також містить спеціальний матеріал для підвищення стійкості керма, а боковина має знак NCO від Porsche, визнання, яке присуджується виробникам шин, які постачають шини для виробників транспортних засобів. 
додано 11.08.23

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити