Pirelli представляє Scorpion MS для позашляховиків

Pirelli представляє Scorpion MS для позашляховиків

Компанія Pirelli випустила нову високоефективну всесезонну шину для позашляховиків Scorpion MS. Шина Scorpion MS була розроблена для забезпечення зчеплення в широкому діапазоні погодних умов, при цьому її розробка спиралася на філософію Eco-Safety Design виробника шин, яка спрямована на поєднання високих стандартів безпеки зі зниженим впливом на навколишнє середовище.
Щоб задовольнити вимоги низки різних ринків, найновіша шина Pirelli була розроблена таким чином, щоб забезпечити тривалий термін служби, якого вимагає ринок США, і комфорт, який вимагається в Азії.
Загалом 75% усіх проектів спільної розробки Scorpion MS використовують технологію Pirelli Elect для електричних та гібридних транспортних засобів. Сюди входить Maserati Grecale Folgore, для якого Pirelli розробив дві нові комплектації Scorpion MS, що складаються з квадратних розмірів 255/50/R19, на додаток до 255/45R20 для передньої частини та 295/40/R20 для задньої частини.
Додаткові технології, які Pirelli включила в різні версії Scorpion MS, включають систему захисту від проколів Seal Inside, систему Run Flat і PNCS (систему шумозаглушення Pirelli), щоб зменшити шум, який чути в салоні під час водіння.
На стадії досліджень і розробок інженери Pirelli працювали над розробкою нового полімеру, який використовував певні смоли для покращення зчеплення на додаток до гальмування на мокрій і сухій дорозі. Виробник шин також розробив ламелі для оптимізації роботи на снігу.
Порівняно з Scorpion Verde All Season рівень шуму, який видає Scorpion MS, зменшився на 25%. Опір коченню також низький завдяки оптимізованим сумішам і малюнку протектора Pirelli.
Pirelli-Scorpion-MS_Maserati-Grecale-Folgore-LR-768x512.jpg
додано 14.08.23

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити