Michelin постачатиме шини для електричних моделей Alpine

Michelin постачатиме шини для електричних моделей Alpine

З 2012 року Alpine і Michelin співпрацюють, починаючи зі спортивної моделі A110. Партнерство було відновлено, коли вони знову об’єднали зусилля, щоб забезпечити шинами для майбутніх електричних моделей у межах Alpine’s Dream Garage: парку 100% електричних автомобілів. На даний момент Dream Garage складається зі спортивного A290, Crossover GT і абсолютно нового, повністю електричного A110. Пізніше Dream Garage буде розширено родстером на базі A110 і відродженим A310, з метою запуску семи нових моделей до 2030 року.


Першою моделлю, для якої Michelin постачатиме шини, є A290. Після двох років досліджень, випробувань і розробок для майбутнього A290 будуть запропоновані три спеціальні 19-дюймові шини: дві літні та одна зимова.




Модельний ряд включає Michelin Pilot Sport EV, динамічну літню шину, розроблену для оптимальної енергоефективності, яка поєднує в собі аспекти зчеплення, довговічності та автономності. Доповнюючи це, шини Michelin Pilot Sport S 5 спеціально розроблені, щоб розкрити весь потенціал A290 як на мокрій, так і на сухій поверхні.


Крім того, Michelin Pilot Alpin 5 — це зимова шина, розроблена з чудовим зчепленням, щоб подолати різноманітні зимові умови, особливо в холодну та негоду, а також на мокрій або засніженій поверхні.


При висоті 3,99 м A290 поєднує в собі функції, розроблені для того, щоб автомобіль досяг нових меж. Коротка колісна база сприяє маневреності, а ширша колія підвищує стабільність, особливо під час гальмування. Більше того, ширші гусениці дозволяють збільшити поперечний переріз протектора більш ніж на 15% до 225 мм у ширину, щоб забезпечити кращий контакт поверхні з землею.


Генеральний директор Alpine Філіп Кріф сказав: «Особливу увагу було приділено опору коченню шини без шкоди для зчеплення та водіння, щоб надати цьому першому електричному Alpine найкращий запас ходу, зберігаючи при цьому характерні динамічні характеристики бренду».Story-AlpineA290_amade-to-measurepartnershipwithMichelin5-768x512.jpg
додано 11.01.24

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити