До 2030 року компанія Hankook прагне увійти до п’ятірки найбільших світових виробників шин

До 2030 року компанія Hankook прагне увійти до п’ятірки найбільших світових виробників шин

Під час зустрічі з нагоди Дня партнера компанія докладно розповідає про плани зростання, розширення заводу в Теннессі вартістю 1,6 мільярда доларів США та нові продукти на 2024 рік.
Керівництво Hankook Tire оголосило про стратегію, спрямовану на те, щоб вивести компанію в п’ятірку найкращих виробників шин у світі під час зустрічі щодо Дня партнера, що відбулася цього тижня в Рів’єра-Майя, Мексика.
За словами президента Hankook Tire у Північній Америці Роба Вільямса, Hankook займає сьоме місце у світовому продажі шин і продає шини приблизно в 160 країнах. Світовий дохід від продажів станом на 2022 рік склав 6,2 мільярда доларів, а виробничі потужності компанії становлять 102 мільйони одиниць. Сьогодні в компанії працює приблизно 22 000 співробітників і сім регіональних штаб-квартир, п'ять науково-дослідних центрів, вісім виробничих підприємств і 36 місцевих дочірніх компаній.
Невід’ємною частиною стратегії зростання компанії є оголошення Hankook у 2023 році про те, що вона інвестує 1,6 мільярда доларів у багатоетапне розширення свого плану виробництва шин у Кларксвіллі, штат Теннесі. Прорив 2-ї та 3-ї фази буде зроблений цього року, а виробництво 2-ї та 3-ї фази розпочнеться у 2025 році. Розширення дозволить збільшити загальну виробничу потужність заводу до 11 мільйонів одиниць із сьогоднішніх 5 мільйонів. Десять мільйонів із них будуть шинами PLT, а 1 мільйон – комерційними вантажними шинами.
Крім того, Вільямс повідомив дилерам, що шинний завод компанії в Угорщині додасть виробництво TBR, і Hankook сподівається досягти там потужності 800 000 одиниць на рік після очікуваного завершення виробництва шин у 2027 році. Вільямс сказав, що це дозволить виробляти продукцію TBR. на заводі Теннессі, щоб залишитися в штаті. Компанія також може постачати продукцію з Південної Кореї та Китаю на стороні TBR та Угорщини на стороні PLT у США.
«Дозвольте мені пояснити, що не має значення, де ми виробляємо продукт, будь то Китай, Індонезія чи Теннессі. Це така ж якість", - сказав Вільямс. «Ми гарантуємо, що у нас однакові суворі стандарти незалежно від того, де виробляється продукт. Якщо ви отримуєте продукцію з будь-якого з наших заводів, будьте впевнені, що ви отримуєте найінноваційніший продукт з найвищими технологіями, який виготовляє Hankook».
Вільямс перерахував ще чотири інші цілі, яких потрібно досягти до 2030 року, назвавши амбіції компанії «ST5 2030». До мети стати п’ятіркою провідних світових виробників шин було додано збільшення загальної потужності до 150 мільйонів одиниць; перетворення бренду Hankook на бренд вищого рівня; бути названою трійкою найкращих шинних компаній у сфері технологій і № 1 у шинах для електромобілів; і доведення рентабельності EBITDA до 20% з рентабельністю операційного прибутку 10%.

додано 25.01.24

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити