Pirelli постачатиме  оригінальні шини для Porsche Cayenne

Pirelli постачатиме оригінальні шини для Porsche Cayenne

P Zero, P Zero Corsa, Scorpion Winter 2 і Scorpion Zero всесезонні шини

 
Pirelli будуть оригінальними для Porsche Cayenne на деяких ринках.
Pirelli надасть спеціальні шини P Zero, P Zero Corsa та Scorpion Winter 2 як оригінальне обладнання для Porsche Cayenne. Шини охоплюють весь діапазон розмірів коліс Porche Cayenne від 20 до 22 дюймів. Остання версія Porsche Cayenne є одним із перших автомобілів, який отримав спеціальну шину Pirelli Scorpion Winter 2, схвалену для зимового сезону, що охоплює весь асортимент розмірів коліс, сказав Pirelli. Для Cayenne на деяких ринках також доступні всесезонні шини Scorpion Zero у всіх розмірах.

Pirelli P Zero Corsa була обрана для спортивної та трекової їзди. У Pirelli заявили, що ця шина походить від P Zero Corsa, яка допомогла Porsche Cayenne GT встановити рекорд на N?rburgring Nordschleife у 2021 році. P Zero Corsa для нового Cayenne, а також попередня версія, яка внесла свій внесок у рекорд, є виготовлені з сумішей протектора, отриманих від автоспорту, розроблених Pirelli.
З моменту запуску першої моделі Porsche Cayenne у 2002 році Pirelli співпрацює з Porsche, щоб створити шини, які підходять для кожної нової ітерації Cayenne, повідомив виробник. Це включає розробку шин для гібридних варіантів, таких як Cayenne S Hybrid, Cayenne S E-Hybrid, що підключається до електромережі, і нещодавно для моделі Cayenne Turbo E-Hybrid 2021 року.
додано 30.01.24

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити