Майбутня шина Apollo Vredestein Ultrac Pro UUHP має інноваційну структуру та матеріали

Майбутня шина Apollo Vredestein Ultrac Pro UUHP має інноваційну структуру та матеріали

Vredestein Ultrac Pro, випуск якого запланований на весну цього року, — це надвисокопродуктивна (UUHP) літня шина, розроблена для цілого ряду високопродуктивних транспортних засобів і суперкарів, яка має «дуже інноваційну конструкцію та вдосконалений новий дизайн». склад протектора», – повідомили в Apollo Tyres.


Порівняно з попередніми шинами Vredestein UUHP, ця шина була розроблена зі змінами в структурі шини, особливо в області борту та нижньої боковини біля обода. Згідно з Apollo, конструкція допомагає підтримувати шину стабільною на високих швидкостях і під час поворотів, а також забезпечує плавність їзди по колійних поверхнях.




У протекторі шини також міститься склад, виготовлений шляхом змішування з використанням полімерів, наповнювачів і ефективних смол. Інтеграція цієї суміші, як стверджує Apollo, забезпечує оптимальне зчеплення на мокрій і сухій дорозі в різних температурах.


Компоненти в зоні валика зазнали модернізації, що призвело до підвищення стійкості до деформації валика на 85%. Ця модифікація особливо підходить для низькопрофільних високопродуктивних шин.


«Ця підвищена стабільність надає шині вищий ступінь жорсткості в її нижній частині, значно обмежуючи бічні викривлення під час жорстких поворотів», — сказав Даніеле Лоренцетті, головний технічний директор Apollo Tyres. «Важливо те, що це також зменшує вимоги до боковини, щоб забезпечити шині більшу частину її поперечної стабільності».


У зміненому дизайні плечової зони використано гнучкі матеріали. Це регулювання призначене для покращення відповідності шини нерівній поверхні та зменшення опору коченню. Баланс між протектором, бічними стінками та бортом, згідно з Apollo, забезпечує постійну форму сліду в різних умовах.


Ultrac Pro, доступний у розмірах від 18 до 24 дюймів, розроблений для різних спортивних автомобілів, суперкарів, високопродуктивних седанів, хетчбеків і позашляховиків.
додано 02.02.24

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити