Всесезонна модель Kinergy XP для великого туризму, запущена Hankook

Всесезонна модель Kinergy XP для великого туризму, запущена Hankook

Компанія Hankook анонсувала останнє доповнення до своєї лінійки Kinergy, всесезонний Kinergy XP. Ця шина є першою шиною для великого туризму в лінійці продуктів, призначених для позашляховиків і седанів, і спочатку буде доступна в Північній Америці.


У новій всесезонній суміші цієї шини є вдосконалений кремнезем, який, за словами Hankook, покращує керованість на мокрій дорозі на 6% і гальмування на мокрій дорозі на 2% порівняно з її попередницею.




Шина має підвищену щільність ламелей, 3D ламелі та скошені краї на плечових канавках. Виробник повідомляє, що це призвело до покращення прискорення на снігу на 15% і гальмування на снігу на 14% у порівнянні з його попередником.


Hankook каже, що шина має подовжений термін служби протектора до 20% завдяки технології Corvex Tread Radius, гнучким матеріалам для рівномірного зношування та оптимізованій формі стопи.


«Всесезонні шини повинні працювати надійно в різних погодних і дорожніх умовах», — сказав Роб Вільямс, старший віце-президент Hankook Tire America Corp.


«Наша остання всесезонна шина для великого туризму, Kinergy XP, створена саме для цього – з покращеними характеристиками гальмування на мокрій дорозі та снігу. На додаток до цих покращень керованості, водії можуть сподіватися на більш комфортну та тиху їзду з довшим терміном служби протектора, який ми підтримуємо гарантією на 75 000 миль».


Kinergy XP поки доступний тільки у Північній Америці в 41 розмірі від 16 до 20 дюймів, а додаткові розміри будуть представлені пізніше.
додано 06.02.24

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити