PremiumContact 7 від Continental перевершує європейські тести літніх шин

PremiumContact 7 від Continental перевершує європейські тести літніх шин

Шина PremiumContact 7 від Continental зайняла перше місце в спільному щорічному тестуванні літніх шин, проведеному автомобільними клубами ADAC, AMTC і TCS. Шина посіла перше місце як на мокрій, так і на сухій поверхні, обійшовши 15 конкурентів у розмірі 215/55 R 17.


Шина отримала найвищий бал за безпеку водіння, а під час тесту на знос вона показала дуже хороший пробіг і продемонструвала низьке стирання.


Що стосується гальмівного шляху, PremiumContact 7 вимагав лише 35 м зі 100 км/год на сухих дорогах і 28 м з 80 км/год на мокрих дорогах. Він забезпечував «хороший зворотний зв’язок» з кермом, континентальні штати, і забезпечував надійну роботу на межах, заслуживши похвалу водіїв за його безпеку та керованість на вологих умовах.


Комплексний тест оцінив 16 моделей шин від різних міжнародних брендів; розмір шини 215/55 R 17 підходить для позашляховиків середнього розміру та легкових автомобілів.


«У цьогорічному тесті Continental PremiumContact 7 визначає еталон як на сухих, так і на мокрих дорогах і таким чином забезпечує найвищий рейтинг», — пишуть експерти.


Філіп Мендельскі, менеджер із продукції літніх шин Continental, очолив розробку PremiumContact 7
додано 22.02.24

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити